Hakkımızda

We Center, İstanbul’da Nişantaşı Üniversitesi Maslak Kampüsü içerisinde kurulmuş bir yurt dışı KARİYER GELİŞİM MERKEZİDİR.

We Center olarak hedefimiz öğrencilere eğitim ve kariyer odaklı amaçlarına ulaşmaları için en iyi rehberlik hizmetini vermek ve gerekli kaynaklara sahip olmaları için yönlendirmektir. Öğrencilere zor ve karmaşık gelen kayıt, vize ve seyahat aşamaları We Center ile çok kolay hale gelir.

Öğrencilere eğitim ve deneyim programları ile beraber yeni bilgiler kazanmaları, kişisel gelişim göstermeleri ve global perspektif kazanabilmeleri için tüm imkanlar sunulmaktadır.

We Center'ın misyonu Türk öğrencilerinin etik ve yetkin bilgilerle yurtdışı eğitim programlarına katılarak Türk kültürünü en iyi şekilde temsil etmelerine olanak sağlamaktır.

We Center Türk öğrencilerinin yurtdışındaki emniyet ve güvenliği için en güvenilir kurumlar ile çalışmayı kendine ilke edinmiştir.

We Center ile emin ellerde olursunuz.

We CenterDünya Gençlik ve Öğrenci Eğitimi Turizm Konfederasyonu / WYSE (World Youth and Student Educational) Travel Confederation üyesidir.

Neden We Center?

• Kaliteli, ayrıcalıklı, gerçekçi ve yetkin danışmanlık için
  • Amerika ve diğer metropollerde Türk yetkililerine daha kolay ulaşabilmek için
  • Size zor ve çetrefilli gelen süreçleri kolay ve rahat aşabilmek için

Kendi geleceğine yatırım yapmaya başlamak için şimdi sen de We Center  web safyalarını inceleyebilir, Facebook, Twitter ve Instagram'dan bizi takip edebilir ve bizimle hemen iletişime geçebilirsin!

Yurtdışı programlarla ilgili merak ettiklerin ve daha detaylı bilgi için WeCenter  Yurtdışı Eğitim'e mail at veya iletişim formunu doldur. Ya da bizi 0212 293 99 93 numaralı telefondan ara.

Sana değer katacak olanaklarla ilgili her biri alanında uzman Yurtdışı Eğitim Danışmanlarımız ile iletişimde ol!

İLETİŞİM

Maslak Mahallesi, Taşyoncası Sokak, No: 1V ve No:1Y Bina Kodu: 34481742 Sarıyer/İstanbul

Nişantaşı Üniversitesi WeCenter Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Birimi